Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Časový plán-Ukradená kytara + atomová bomba (hra po Praze)

Info - Tisknout - Poslat(@) - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

HRA PO PRAZE 2001

Téma: Ukradená kytara + atomová bomba

Předehra:
Na družinovkách, konajících se v průběhu týdne před Hrou po Praze, potkají družiny (po domluvě s rádcem) roznašeče letáků na koncert světoznámé skupiny Boys From Paradise (někdo spřízněný, ale členům zcela neznámý). Od toho si vezmou onen leták, který je v podstatě neoficiální pozvánkou na páteční koncert (rádce jim to samozřejmě na konci družinovky ještě nejméně třikrát zdůrazní).

PÁTEK
Všichni se sejdou v 17:00 na koncertě (Modřany). Začne koncert, v průběhu třetí písničky přijíždějí mafiáni v autě. Zastřelí příslušníka služby SECURITE (zvuk výstřelů z kláves, případně z kazeťáku), kterých je na koncertě plno (rádcové), postřelí jednoho člena kapely - a hlavně – ukradnou kapelníkovi kytaru, nasednou do auta a zmizí stejně rychle jako se objevili.
Poté vystupuje na pódium manažer kapely a v emotivním projevu slibuje všem velkou odměnu za to, když pomohou při pátrání po vrazích-mafiánech a po kytaře. Pak jim oznámí, že se sejdou nazítří ráno v 9:00 u Stalina u příležitosti uctění památky mrtvých securiťáků.
V té chvíli přijíždí na scénu policie (4 auta), seberou velké členy a manažera a odváží je na výslech (pro ostatní program končí a odjíždějí s několika rádci na Kačerov, kde si je v 18:30 vyzvednou rodiče). Velcí (Hroši+velcí kluci) jsou vyslechnuti policií a je jim promítnuto video, na kterém jsou natočeny s předchozí situací naprosto nesouvisející záběry (P) – zkrátka policisté se projeví jako naprosto neschopní.
Proto si členy bezprostředně po výslechu odchytne manažer (venku před domem) a řekne jim, že chce, aby po kytaře pátrali oni (společně s manažerovou přísně tajnou elitní jednotkou) a nikoliv policie. Pozve je na zítřek na 8:30 na jiné místo, než kde mají sraz ostatní. Tím končí pro členy páteční program.

SOBOTA
8:30
Jak již bylo řečeno, mají velcí sraz dříve. Na sraz přijde manažer a oznámí jim, že jeho elitní jednotka našla v noci auto těch mafiánů. Nechce se ovšem namáčet do práce za denního světla (= nechce se pouštět do zbytečně riskantních operací na území ČR), proto ústy manažera požádá velké členy, aby to nalezené auto otevřeli. Velcí členi ohledají auto, zjistí, že je otevřený kufr, vlezou dovnitř a najdou tam kožený kufřík, ve kterém se nachází plánek ukradené kytary. Ta je podle plánku rozdělena na šest částí (mafiáni ji rozebrali, aby se nedala tak snadno složit). Na základě toho se s nimi manažer domluví, že budou pátrat po šesti skupinách. Přímo před členy potom na mobil zavolá Craigovi (spolupracovník), kterému řekne : „Craigu, našli jsme plánek kytary. Má to šest částí, takže mi ty lidi (tzn. i všechny ostatní členy, co mají sraz později) rozděl na šest skupin.“
9:00
Ostatní členi se mezitím scházejí u Stalina. Nejprve je chlápek z elitní protimafiánské jednotky poučí o tom, jak se mají chovat v případě nebezpečí. Poté je (v rámci další osvěty) nasměruje na nějaké místo poblíž, kde jsou na stromech rozvěšeny kartičky s písmeny a čísly (např. B A1 , N A3, E A2 = BEN). Z nich pak členi skládají jména. Když se jim podaří složit většinu jmen, zmíněný expert jim řekne, že to bylo jenom preventivní cvičení, a že ta jména jim dá pro jistotu ještě jednou napsaná.
10:00
Dorazí i velcí, začíná smuteční obřad (fotky, svíčky, hysterické ženy, Hnědák hraje na housle, atd.). Manažer znovu vyzývá k boji proti mafii a poté přijímá na mobil hovor od Craiga, který mu mezitím rozdělil skupiny. Předává mobil vůdcům skupin (velcí), kterým Craig do telefonu diktuje jména a oni to nahlas říkají.
Poté dostanou papír se jmény, která patří různým podezřelým mafiánům (ta jména, co před chvílí získávali sbíráním písmen s čísly) a příkaz, ať se je okamžitě naučí zpaměti (každý ze skupiny jedno jméno). Dále je jim předán též seznam několika telefonních čísel, mezi nimiž je i číslo na lingvistickou centrálu a centrálu pro únosy a vraždy.
Na druhou jmenovanou jsou povinni zavolat okamžitě, jakmile se dostanou do problémů tohoto typu. Kromě toho je na 16:30 je domluvena hromadná schůzka všech s manažerem, kde se budou informovat o dosavadním pátrání.
10:30
Poté je každá skupina vyslána do jiného pražského obvodu s určeným výchozím místem jejich pátrání (pravděpodobně stanice metra) a světovou stranou, kam směřovat své pátrání (např. na sever). Na tomto místě čeká spojka (někdo spřízněný, ale členům neznámý), která spatří skupinu a zavolá na mobil oddílovcovi nacházejícímu se poblíž, že skupina dorazila.
11:00
Skupina začíná pátrat (vyráží na sever), spojka ji sleduje a mobilem naviguje člověka z oddílu. Spolu pak někde poblíž sehrají scénku před zraky členů: Spojka je policista, člověk z oddílu dělá výtržnosti (např. střílí na značku), policista ho vyzve, ať se legitimuje, on nahlas řekne, že je Venca Flus (skupina by měla zbystřit, Venca Flus je jméno uvedené v jejich seznamu). Venca platí policistovi pokutu, policista se vzdaluje, Venca odchází, skupina ho sleduje. Venca dává do mrtvé schránky obálku, skupina počká až zmizí, pak se jde podívat, co že to je za obálku?
11:20
Zjišťují, že je v ní disketa. Mělo by jim dojít, že disketu je třeba někde přečíst (nejlépe u někoho z nich doma). Na disketě bude :
1) Z bezpečnostních důvodů se mění heslo. Tentokrát bude mít tři části :
a) Nejprve se dotyčného otážete Jak včera dopadl koncert ?
b) On řekne svou větu, kterou vy neznáte, ale bude s vaší otázkou souviset.
c) Odpovíte : Hlavně, že dorazil kytarista.
2) Superkód zůstává stejný jako před týdnem (a volná políčka na enter-code)
3) Mapka s určeným zakřížkovaným místem (každá skupina jiné místo)
4) Zelená je barva naše
5) (jen pro skupiny A, E) – Skupina A – kód naší schránky je B027
Skupina E – kód naší schránky je B135
6) Tuto disketu uchovej
12:15
Skupina vyráží podle mapky (viz bod 3 na disketě) každá na jiné místo.
12:45
Nacházejí podle mapky prodavače různých cetek (oddílovec), mezi nimiž budou i sádrové kostky zelené barvy (viz bod 4 na disketě). Přijdou k němu, řeknou heslo (příp. se prokáží disketou). Prodavač jim dá zásilku = jednu ze zmíněných barevných kostek. Skupina potom kostku rozbije o dláždění (13:00)
(skupinu D ještě požádá aby mu řekli superkód (viz bod 2 na disketě), že nebyl teď dlouho v kontaktu s vedením a tak ho ještě nezná. Oni ten kód neznají a prodavač se na ně rozzlobí (aby jim došlo, že je skutečně důležité získat kód). Pak jim ale nakonec (řekli přece heslo a mají disketu) taky dá tu zásilku.

SKUPINA A
V kostce nachází dopis, který zní zhruba takto:
Milý Venco, sežeň text písně (nějaká od Boys From Paradise) – má obrovskou hodnotu. Je třeba postupovat konspirativně. Proto další zprávu nalezneš za zrcadlem v třetím vagónu vlaku, který ve „13:41“ opouští Nádraží Vršovice ve směru na Hlavní nádraží.
Členi jdou na vlak, který předtím stavěl ve Strašnicích, kde nějaký oddílovec zastrčil za zmíněné zrcadlo další dopis, který zní zhruba takto : Nepovažuji vlak za bezpečné místo, text najdeš v naší schránce na Hlavním nádraží (viz bod 5 na disketě).
14:00
Na Hlavním nádraží tedy vystupují a ve schránce skutečně najdou text, ovšem je v cizím jazyce (maďarština, švédština…). Proto kontaktují lingvistickou centrálu (viz sobota ráno). Tam je požádají o přečtení kusu textu, následně určí, co je to za jazyk a dají jim kontakt na překladatele. Jdou tam.
14:30
Překladatel slíbí vše přeložit, ovšem poskytne jim slovník a žádá za to, aby do cizího jazyka (viz slovník) přeložili heslo (viz disketa). Písně je jen část (třeba jen refrény).
15:00
Před dveřmi do domu překladatele jsou skupině uneseni dva členové (mafiánské auto). Jsou tedy povinni okamžitě volat na centrálu pro únosy a vraždy (viz ráno). Sdělují jim značku, barvu, případně SPZ auta únosců. Za pět minut se jim centrála ozývá zpět : „ Máme informaci : auto velmi podobné vašemu popisu zastavilo na Výstavišti a pak odjelo směrem na Paříž. Nezbývá, než pátrat na místě jejich krátké zastávky. Jděte tam, posíláme vám tam jednoho z našich hochů pro případ problémů.“
15:30
Na Výstavišti se setkávají s profíkem (viz předchozí telefonát). Ten jim osvětlí, že jejich dva členové jsou připoutáni řetězem a pěti visacími zámky ke stromu někde poblíž ve Stromovce. V okolí jezdí mafiáni na kolečkových bruslích, z nichž každý má na sobě připevněn jeden klíč. Poté jim rozdá uspávací lepenky (=dřívko s lepenkou, které když na mafiána přilepí, dotyčný je uspán a oni mu mohou sebrat klíč.
16:00
Skupině se podaří sehnat všech pět klíčů, osvobozují své dva členy a společně s profíkem odcházejí na hromadnou schůzku (viz ráno) do klubovny.

SKUPINA B :
V kostce nachází fotku bezdomovce na nějakém známém místě, které oni musí poznat. Jdou tam. 13:30
Bezdomovec (oddílovec) prodává Nový prostor. Koupí si od něj jedno číslo, vevnitř je vlepen článek o tom, jak je to s mafií stále horší, jak už vůbec nepoužívá galantní metody z konce padesátých let, ale je podlá a brutální. Pod článkem je podpis a kontakt. Jdou za autorem.
13:50
Před domem autora článku uneseni mafií a stejným postupem jako skupina A, na stejném místě a s pomocí stejných lidí získávají své členy zpět a vrací se znovu tam, kde jim byli členi uneseni.
15:15
Navštěvují autora článku (dále Johny). Ten se s nimi pobaví o tom, že mafii je třeba utnout tipec. Slíbí jim kontakt na trampa (vysloužilce z války o nezávislost Kypru) který vlastní jed, jenž by se jim mohl velmi hodit. Za to ale pro něj musejí vykonat maličkost. Je teď nemocný a potřebuje, aby pro něj udělali venku mezi lidmi malou anketu týkající se právě mafie. Členi jdou ven a ptají se lidí na otázky určené předtím Johnym.
15:45
Skupina předává Johnymu hotovou anketu, on jim na oplátku poskytuje kontakt na trampa (někde v lese za Prahou - asi Všenory) a skupina odchází na hromadnou schůzku s manažerem do klubovny (v případě časové tísně bude anketa vypuštěna a skupina dostane kontakt rovnou).

SKUPINA C
V kostce je fotka jehovisty na nějakém známém místě, které oni musí poznat. Na to místo jdou, tam tento jehovista (oddílovec) prodává časopis.
13:30
Koupí si od něj jedno číslo, vevnitř je vlepen taktéž článek, ovšem o tom, jak jsou sice mafiáni brutální, ale stejně jsou to vlastně borci. Pod článkem je podpis a kontakt. Jdou za autorem.
13:50
Autor je zve dál, slíbí jim telefon na Bena, který by jim mohl píchnout. Ovšem něco za něco – jeho požadavek zní:
Nedávno vyšlo nové album skupiny Boys From Paradise, které se v Čechách prodává pod názvem Visací zámek znovu zasahuje. Psal jsem na to recenzi, ale zapomněl jsem si poslechnout poslední písničku, protože před ní byla dlouhá pauza a já jsem si nevšiml, že je na obalu uvedená. Proto jděte do music-landu a zrecenzujte mi tuto píseň. Pak vám dám telefon na Bena, který by se vám mohl hodit.
14:30
Členi jsou zpátky i s recenzí, dostávají telefonní číslo na Bena a volají tam. Ozve se záznamník : „Tady potraviny Myslíkova 5, momentálně nejsme přítomní, zavolejte zítra“. Nezbývá jim nic jiného, než zajít do těch potravin.
15:00
V potravinách je zavřeno a na skle je nalepen inzerát, že se hledá řezník, který se nebojí krve. Je tam uvedena adresa. Jdou na adresu
15:30
Řezník je pozve dál, v tom se objeví pět chlápků s noži a on jim naznačuje, že jsou v pasti, že se neměli zaplétat s mafií, a že teď všichni zemřou. V té chvíli do místnosti vrazí speciálně vyškolená pyrotechnická jednotka rychlého nasazení, která zničí chlápky s noži i řezníka (střílení nahrané na kazeťáku) a vyjeví skupině pravdu: kytara, po které pátrají, je ve skutečnosti složená bomba. Dozvěděli se to od vědce, který ji pod vlivem drog sestrojil. Ty drogy dal vědcovi manažer, který je ve skutečnosti záporňák a nejde mu vůbec o kytaru či o pomstu vraždy, ale o tu bombu. Přiznání vědce mají natočené na videu (Vašek).
15:40
Společně se skupinou odcházejí na hromadnou schůzku s manažerem do klubovny, kde se s nimi jednotka domlouvá, ať se zatím nikomu o ničem nezmiňují, aby manažera nevyplašili. Pokud zbyde čas, pouštějí jim předem na důkaz, že mluví pravdu, video s přiznáním vědce.

SKUPINA D
V kostce nachází vizitku na nějakého redaktora s poznámkou typu Bacha na něj, jde po nás. Zkontaktuje ho a sejde se s ním.
13:30
Redaktor jim řekne, že by je mohlo zajímat, že jeho kolegyně dělala reportáž o skupině Boys From Paradise a byla unesena mafiány. Nakonec se jí podařilo ze spárů mafie uniknout a teď ji mohou klidně navštívit u ní doma (poskytne jim adresu).
14:00
Nacházejí redaktorku (mírně sjetou uprostřed nepořádku), která jim řekne všechno, co chtějí vědět. Tedy – podá jim výpověď o tom, jak dělala tu reportáž a jak ji jednou večer přepadli mafiáni, jak s ní potom brutálně zacházeli a jak se jí nakonec šťastnou náhodou podařilo uniknout. Poté jim dá k nahlédnutí skripta skupiny, kde se kromě jiného dozvědí o podivných finančních machinacích manažera (tedy to není tak úplně klaďák) a o ještě divnějších ztrátách hudebních nástrojů skupiny. Kromě toho jim poskytuje papír s několika místy, časy a daty, který ukradla mafiánům. Vybírají si nejbližší čas (+datum) a odcházejí na místo spojené s tímto časem.
14:30
Ještě před domem redaktorky jsou jim uneseni dva členové (dále postupují opět zcela totožně jako předchozí skupiny s unesenými členy).
16:00
Vyslechnou rozhovor dvou mafiánů (viz papír s místy a časy poskytnutý jim redaktorkou), kteří si sdělují superkód (viz disketa bod 3). Poté odcházejí na tiskovou konferenci do klubovny

SKUPINA E
Až do rozhovoru s redaktorkou stejně jako skupina D.
14:45
Vyslechnou rozhovor dvou mafiánů (tedy nemají tam ten únos), místo kódu (který z tohoto rozhovoru získala předchozí skupina) si ale tito sdělují kód (B135) a číslo (25) skřínky na Hlavním nádraží, kde se nacházejí věci pro případ nutnosti rychlého útěku z republiky a také se baví o tom, jak mají rádi pizzu. Skupina tam odchází.
15:15
Ve skřínce je oblečení, náboje, klíče, zbraně, falešný průkaz (s fotografií totožnou s mafiánem, s kterým se setkají v neděli (viz dále) a také dopis, v němž stojí: Ahoj Jeffe, mračna se stahují. Zítra se sbal a na pár neděl zmiz ze světa. Máš ještě za jeden úkol : zajdi do “Pizzerie u Mloka“ a vyzvedni tam recept. Při této příležitosti ještě objednej pro všechny pizzu na ráno.
15:30
Ve zlatých stránkách vyhledali adresu “Pizzerie u Mloka“ (např.)
15:50
Přicházejí do pizzerie, vyzvednou recept a poté odcházejí na hromadnou schůzku do klubovny.

SKUPINA F
V kostce nachází podobně jako skupina A dopis, který zní zhruba takto:
Milý Tonny, sežeň text písně (nějaká od Boys From Paradise) – má obrovskou hodnotu. Je třeba postupovat konspirativně. Proto další zprávu nalezneš na schodu č. 242, který je součástí eskalátoru na stanici Staroměstská.
13:05
Dva členové skupiny jsou uneseni. Postupují stejným způsobem jako jejich kolegové.
14:45
Na eskalátoru nacházejí to samé, co našla skupina A ve vlaku. Dále pak stejně jako skupina A pátrají po druhé části textu písně (refrény), to znamená :
15:15 – schránka na Hlavním nádraží
15:45 – překladatel + malý úkol přeložit heslo (pokud se bude stíhat)
16:10 – odcházejí na hromadnou schůzku s manažerem do klubovny.


16:30
Všichni se scházejí na hromadné schůzce s manažerem v klubovně. Manažer přichází, nechají ho chvíli řečnit, poté je zatčen pyrotechniky, kteří všem všechno vysvětlí (nechají si to potvrdit od skupiny, kterou zachránili) a pustí jim video s vědcem.
16:45
Poté vedoucí pyrotechnik se všemi najednou udělá souhrn dosavadního pátrání a vyjeví jim, co s tím teď můžou dělat. Co tedy mají:
a) kontakt na trampa (vlastní jed)
b) text dosud nevydané písně skupiny Boys From Paradise (přinesou trampovi – veteránovi z války o Kypr - s tím, že se s ním může prosadit na hudební scéně a on jim za to dá ten jed).
c) informaci, že mafiáni mají rádi pizzu, že si ji na zítra ráno objednali + recept na tuto speciální pizzu
d) superkód
e) poznání, že kytara je vlastně bombou

Na základě výše uvedeného jsou členi rozděleni na malé, střední kluky, střední holky a velké a je domluven sraz na neděli 9:00:

MALÍ
17:00
Zůstávají v klubovně, kde se dělí do třech skupin a každá v jiné místnosti hrají hru, na jejímž závěru jim vyjde jeden ze sčítanců chemické rovnice – např. H2O (pravděbodobně nějaké bludiště).
Když jsou známé všechny sčítance (tzn. všechny tři skupinky malých dořeší bludiště), pyrotechnici to napíšou na tabuli a chemickou rovnici vyřeší. S hrůzou zjišťují, že je to jaderná reakce – jinými slovy: bomba, o kterou celou dobu jde, je bomba nukleární. Pyrotechnici okamžitě volají do sekce FBI mající na starost jaderné zabezpečení, která jim tam během několika minut pošle odborníka. Ten pak malým dá školení ohledně jaderné bezpečnosti (pytlíky, pláštěnky, plynové masky, rukavice, atd. – v kontextu se současnou skutečnou politickou situací světa vhodné jako osvěta).
18:00 - Program pro malé končí

STŘEDNÍ HOLKY
17:00
Odcházejí k Bětě domů péct podle receptu 6 pizz = 6 mafiánů, kterými v neděli otráví mafiány.
19:00 – Program pro střední holky končí
STŘEDNÍ KLUCI
17:30
Odjíždějí s jedním rádcem vlakem za Prahu, kde mají za úkol v lese vyhledat trampa (Netopýr s kytarou).
18:15
Nacházejí trampa, dají mu text písně (složili obě části) a on jim za to poskytne jed (v podobě prášku, který druhý den nasypou na pizzu.)
18:45
Odjíždějí vlakem zpět do Prahy
19:15 - Program pro střední kluky končí

VELCÍ
17:30
Velcí se u někoho v bytě přes disketu a teď už známý superkód dostanou na internetové stránky mafie, kde jsou informace o všech osmi mafiánech v šifrovacím jazyce (např. místo všech písmen e číslo 4, místo písmene g písmeno h, atd.).
17:45
16 velkých (velcí kluci a Hroši) se dělí na osm skupin po dvou, vytisknou si svého mafiána a snaží se najít klíč k šifře (každý má samozřejmě odlišnou). Když se jim to povede, mají informace o všech osmi mafiánech, kteří u sebe mají osm částí kytary (jejich charakter, co mají za zbraně a hlavně adresu).
cca 18:45 – Program pro velké končí

NEDĚLE
9:00
Ráno se scházejí všichni na jednom místě, dělí se opět do těch osmi skupin a domlouvají pevný sraz.
9:20
Jdou s jedním rádcem na jednu z adres, přepadávají pizza-mana, převléknou se za něm a pošlou mafiánovi pizzu posypanou práškem, do které expert z protijaderné brigády (rádce) zamontuje “odposlech“. Díky němu je venku na kazeťáku (má ho rádce) možno poslouchat, jak mafián jí a posléze umírá (samozřejmě předtočené).
10:00
Když je zřejmé, že mafián zemřel, expert (rádce) „vyrazí dveře“ a pronikne spolu se skupinou k mafiánovi. Prohledají ho, v kapse má kazetu. Tu si na kazeťáku (který má rádce) poslechnou.
Na kazetě je morseovkou (počítačovými zvuky) nahrána zpráva.
10:40 - Členi rozluští zprávu a dozvídají se z ní, kde se nachází jejich část kytary.
11:00 - Členi nacházejí svou část kytary a odcházejí na sraz s ostatními skupinami.
11:40 - Všichni se scházejí, pod dohledem experta na technické záležitosti je na místě srazu kytara složena a poté uvnitř auta protijaderné brigády neutralizována (tzn. kouř, blesky a najednou už to není bomba, ale kytara).
12:00
Všichni společně jdou pak do klubovny, kde už je připraveno vystoupení Boys From Paradise
(+ hostina = perníčky ve tvaru elektrické kytary).
12:30
Předávají kytaristovi kytaru, kytarista i všichni klaďáci (včetně vědce!) poděkují a celá Hra po Praze končí koncertem.

Poznámka: v průběhu hry volat členům na mobily výhružky (= sehnat jejich čísla)

ROLE:

rádce nebo někdo z náčelnictva = r
bývalý oddílovec či někdo další, koho členi znají = b
člověk členům neznámý (např. spolužák) = s
univerzální = u

1 – roznašeči letáků (s)

PÁTEK
2 – securiťáci (u)
3 - 4 řidiči s autem, kteří pak povedou výslech (r)
4 – hlavní vyslýchající policista (u)
5 – kapela (u)
6 – Manažer (Franta Brož)
7 – 4 silní mafiáni (u)

SOBOTA
8 – Craig (r) (musí mít mobil a povědomí o počtu členů)
9 – Člen manažerovy elitní jednotky, který hlídá auto (u)
10 – Člen manažerovy elitní jednotky, který ráno poučí členy (r)
11 – Hysterické ženy (u) (připravují ranní hru pro malé)
12 – 6 x Venca Flus (r,b) (musí mít obálku)
13 – 6 x cizí policista spolupracující přes mobil s Vencou (s) (musí mít mobil a tričko Policie)
14 – 6 x prodavač kostek (u) (musí mít pultík, cetky, kostky, jméno ze seznamu, znát heslo)
15 – řidič + dva únosci (r,b) (mobil, auto)
16 – překladatel (u) (slovník)
17 – Jehovista (r) (slušivé oblečení, časopisy)
18 – Žebrák (r) (soc.oblečení, časopisy)
19 – Ten, kdo přilepí na eskalátor dopis (r)
20 – Ten, kdo dá dopis do vlaku (r)
21 – Autor článku (u)
22 – Redaktor (u) (mobil)
23 – Profík na Výstavišti (r,b) (mobil)
24 – 4 řadoví členové pyrotechnické jednotky (u) (pistole)
25 – šéf pyrotechnické jednotky (r) (pistole, videokazeta s přiznáním, projev – povede tiskovku)
26 – Tramp (u) (kytara, jed)
27 – Odváděč členů k trampovi (r) + pomocník (u)
28 – Dvě kuchařky – pizza (r)
29 – Tři chemici – bludiště pro malé (u) (pláště, ukazovátka)
30 – Expert z protijaderného (u) (plášť, ukazovátko, plynová maska, pytlíky, pláštěnky, rukavice)
31 – 2 rádcové, kteří budou asistovat velkým členům (majitel bytu + Čingis, který zná šifru)

NEDĚLE
32 – 6 x pizza-chlápek (u) (oblek, záložní oblek, krabice s pizzou)
33 – 6 x mafián (r) (kazeta s morseovkou)
34 – 6 x asistent členů při ranní akci (r) (kazeťák s nahranou kazetou zvuků umíajícího mafiána, znát místo, kde je ukryta kytara)
35 – 6 x člověk, který ukryje část kytary a bude ji hlídat (u)
36 – 4 experti v dodávce (u) (efekty, pláště)
37 – Připravovači hostiny (u)
38 – Vědec (u) (plášť, brýle, debilní úsměv)
ÚKOLY
FREDY
maďarský text + maďarský slovník + opravdová píseň
výstřely na kazetách
papíry s časy
dopis pizzerie
Nahrát zvuky umírajícího
Dopis pro skupiny A a F
Dopis do vlaku a na eskalátor
6 článků o mafiánech
MÍŠA
letáky na koncert
sehnat místa pro prodavače
zjistit vlaky
5+5 triček
ČINGIS
fotky jehovisty a žebráka na dvou různých místech
Lepící blbosti (25 x)
Sehnat stanici s dvěma eskalátory a přesný schod
Prášek pro trampa
6 šifer
generátor
BĚTA
kartičky na sobotní ranní hru
sádrové kostky
morseovka
recept
dopis se jmény a čísly na úvod
ELIŠKA
zjistit music-land
najít a domluvit pizzerii
inzerát
negativní + pozitivní článek o mafii
zjistit charakter vlaku
falešný průkaz do skřínky
FRANTA
2x video + video – ksichty
disketa
skripta
internetová stránka
bludiště
vizitka na redaktora s mobilem
mapka
heslo
DALŠÍ :
auto s kufříkem
rozebrat kytaru + mapa kytary (Netouš)
kytky, svíčky, auta, kapela, kožený kufřík
visací zámky
sehnat čísla na mobily členů
sehnat byty:
a) policejní stanice (pátek)
b) překladatel
c) autor článku
d) 2x byt pro redaktorku
e) byt pro šifrování velkých (internet)
f) byt pro střední (pizza)
g) místnost na řezníka
h) 6 x byt nebo sklep na smrt mafiána (neděle)
naplnit skřínku věcmi pro útěk z republiky
6 kazeťáků s baterkami na neděli
6 míst, kde bude ukryto šest částí kytary (Kominík)
6 dalších pizz pro pizza-mana
parkoviště + dodávka nebo stan + umělý kouř + blesky + efekty + rachejtle + hořící člověk
připravit a nakoupit hostinu + upéct perníčky
zastřešení
číslo + záznamník – Haló, tady je Myslíkova 5

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT